BEHANDLINGAR

 • AKUPUNKTUR

  Akupunktur används för att lindra smärta och behandla vissa sjukdomstillstånd.
  Akupunktur härstammar från traditionell kinesisk medicin. Med modern västerländsk forskning har man kunnat visa att akupunktur kan ha goda effekter i form av smärtlindring samt påverkan på det autonoma nervsystemet, det vill säga det nervsystem som inte styrs med viljan.

  Läs mer här »

  MASSAGE

  Forskare värden över har kunnat konstatera att massage påverkar det autonoma (icke viljemässiga) nervsystemet, att hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar.

  Läs mer här »

 • NAPRAPATI

  En manuell behandlingsform för bättre funktion och rörlighet i hela kroppen

  Naprapati är en bred behandlingsform som kan hjälpa människor med varierande besvär. Bland våra patienter finns såväl yngre som äldre och allt från elitidrottare till mindre fysiskt aktiva människor med akuta, subakuta och kroniska besvär.

  Läs mer här »

  STÖTVÅGSBEHANDLING

  Stötvågor har stora fördelar framför andra behandlingsformer, som exempelvis ultraljud.
  Stötvågens effektivitet bärs till stor del upp av den framåtriktande kraften. Det är denna kraft som förmår stötvågor att till exempel förstöra njurstenar, men påverkar också mjukare vävnad genom att cellerna stimuleras av deformation av cellmembran.

  Behandlingens läkande process består i ökad lokal ämnesomsättning, ökat lokalt blodflöde och ökad tillverkning av kollagen i vävnad, senor, ligament och mjukdelshinnor.

  Läs mer här »Boka tid direkt!

Nu kan du enkelt boka din tid själv enkelt via länken nedan,
Boka online »