BEHANDLINGAR

 • AKUPUNKTUR

  Akupunktur används för att lindra smärta och behandla vissa sjukdomstillstånd.
  Akupunktur härstammar från traditionell kinesisk medicin. Med modern västerländsk forskning har man kunnat visa att akupunktur kan ha goda effekter i form av smärtlindring samt påverkan på det autonoma nervsystemet, det vill säga det nervsystem som inte styrs med viljan.

  Läs mer här »

  AKUPUNKTUR MOT SPÄDBARNSKOLIK

  Vi behandlar även barn som har problem med värk från muskler och leder. Behandlingen sker i samråd med föräldrar och vi anpassar behandlingen efter barnets behov och förutsättningar.

  Läs mer här »

  MAMMAMAGE

  Det händer mycket under och efter en graviditet och det är inte alltid lätt att veta vad och hur man ska träna för att det ska kännas och bli rätt. 
  Vi kan hjälpa dig med att hitta vad som funkar och att hitta rätt muskler och att lägga upp ett träningsprogram som passa dig utifrån dina förutsättningar och behov.

  Är du gravid kan du även få manuell behandling av oss
  Det är vanligt att man kan få ont i t.e.x bäcken och rygg allt eftersom magen växer och det blir ökad belastning på dessa områden. Vi anpassar behandlingen efter vad som funkar för dig. Vi har bl.a. en gravidkudde som gör att man oftast kan ligga på magen på behandlingsbänken långt in i graviditeten och det brukar de flesta tycka är skönt.

  Läs mer om MammaMage här »

 • NAPRAPATI

  En manuell behandlingsform för bättre funktion och rörlighet i hela kroppen

  Naprapati är en bred behandlingsform som kan hjälpa människor med varierande besvär. Bland våra patienter finns såväl yngre som äldre och allt från elitidrottare till mindre fysiskt aktiva människor med akuta, subakuta och kroniska besvär.

  Läs mer här »

  STÖTVÅGSBEHANDLING

  Stötvågor har stora fördelar framför andra behandlingsformer, som exempelvis ultraljud.
  Stötvågens effektivitet bärs till stor del upp av den framåtriktande kraften. Det är denna kraft som förmår stötvågor att till exempel förstöra njurstenar, men påverkar också mjukare vävnad genom att cellerna stimuleras av deformation av cellmembran.

  Behandlingens läkande process består i ökad lokal ämnesomsättning, ökat lokalt blodflöde och ökad tillverkning av kollagen i vävnad, senor, ligament och mjukdelshinnor.

  Läs mer här »Boka tid direkt!

Nu kan du enkelt boka din tid själv enkelt via länken nedan,
Boka online »